Prachtig eiland met volop mogelijkheden

Het leven op Ibiza is als een droom. Mooie stranden, prachtige natuurlijk, gastvrije mensen en een bruisend nachtleven. Wat je ook zoekt in een vakantie, op Ibiza zul je het ongetwijfeld vinden. Het is niet voor niets dat Ibiza al jaren één van de meest populaire vakantiebestemmingen is. Niet alleen onder Nederlanders, maar ook andere mensen uit Europa en zelfs daarbuiten kiezen massaal voor Ibiza als vakantiebestemming.

Eiland om te feesten

Jarenlang stond het eiland bekend om het bruisende nachtleven. De bekende dj’s die vrijwel iedere nacht de discotheken overnemen en tot diep in de nacht feesten organiseren waar de echte feestbeesten maar al te graag op afkomen. Vooral in Ibiza-stad zijn er verschillende discotheken waar de mooiste feesten georganiseerd woorden. De discotheek Ushuaia is hier een goed voorbeeld. Van Martin Garrix tot Armin van Buuren, ze komen hier allemaal in de zomer.

Prachtige stranden en bezienswaardigheden

Met een kustlijn van een totale lengte van 210 kilometer heeft het eiland alle ruimte voor zonaanbieders om hier te genieten. Een groot deel van de kustlijn kent een rotsachtige kust, maar er zijn ook veel mooie stranden te vinden. De ene baai ziet er nog sfeervoller uit dan de andere. Toeristische stranden worden afgewisseld met afgelegen strandjes waar je in alle rust kunt genieten. Op Ibiza zijn bovendien prachtige steden te vinden waar je je ogen kunt uitkijken. Zo zijn naast Ibiza-Stad ook de plaatsen Platja D’en Bossa en Sant Antoni. Aan de westkust zijn bovendien veel leuke visserdorpsjes te vinden waar je een prachtige zonsondergang kunt zien.

Vliegtickets naar Ibiza

Het vliegveld van Ibiza kan de drukte in de zomer maar amper aan. Jaarlijks komen er zo’n 4 miljoen toeristen naar het zonnige eiland, waardoor de aankomende en vertrekkende vliegtuigen elkaar in snel tempo opvolgen. Wil jij verzekerd zijn van een goedkoop ticket naar dit prachtige eiland? Boek dan ruim te voren en ga online op zoek naar de meest voordelige aanbieden. Vliegtickets vergelijken is in dit geval erg aan te raden!