De top 3 hotels aan zee op Ibiza

Als je op vakantie gaat naar Ibiza, dan zit je altijd goed, wat je wensen ook zijn. Het eiland is immers een paradijs voor allerlei verschillende soorten reizigers: zonaanbidders, cultuurtoeristen en feestbeesten. Wat iedereen op zijn tijd echter wel even kan gebruiken, is een dagje naar het strand, en ook dat kan gelukkig op Ibiza. Maar het is dan natuurlijk wel handig als je wat dichtbij zee zit. Wist je dat Ibiza echt talloze stranden heeft? Mocht je een auto tot je beschikking hebben, rijdt dan eens naar het noorden van het eilanden. Hier vind je het prachtige strand Aigua Blanques, dit wordt gezien als hét mooiste strand van het eiland, daarom gaan er ook veel locals naar dit strand. Wij hebben hier een mooie top 3 gemaakt met hotels aan zee op Ibiza:

One Ibiza Suites

Een hotel dat zeker niet mag missen in onze top 3 hotels aan zee op Ibiza is ‘One Ibiza Suites’. Dit hotel, dat slechts twintig meter verwijderd ligt van een schitterend zandstrand, heeft namelijk alles wat je maar verlangt, waaronder een buitenzwembad, een zonneterras en luxueuze slaapkamers. Bovendien ligt dit hotel op loopafstand van het centrum van Ibiza-stad. Zie ook: https://www.allinclusiveibiza.nl/.

Sud Ibiza Suites

Nog een hotel dat zeker in dit lijstje thuishoort is Sud Ibiza Suites. Dit hotel ligt eveneens aan zee en beschikt daarnaast over een terras met bubbelbad. Hier kun je dus heerlijk relaxen. Maar ook voor de actievere types is dit hotel ideaal, want in de uitgebreide fitnessruimte kun je ook nog even werken aan je conditie.

Apartamentos Llobet

Tot slot, in onze top 3 hotels aan zee op Ibiza, het volgende hotel: Apartamentos Llobet. Gelegen aan het schitterende Figueretas-strand en voorzien van zowel een buitenzwembad als een fitnessruimte is dit een echte aanrader. Bovendien beschikt dit hotel over een restaurant waar heerlijk gegeten kan worden.

Maar appartementen of hotels zijn natuurlijk de ene kant van datgene dat nodig is om een daverende vakantie te kunnen gaan doorbrengen op Ibiza. De reis begint eigenlijk al thuis voordat je op het vliegtuig bent gestap.

En dat is niet alleen de planning van de reis, maar meer de planning van datgeen dat je mee wilt nemen op vakantie.

Je heb dus minimaal een goede koffer nodig die niet alleen ruim genoeg is, maar ook nog eens modern en hip genoeg. En laten we eerlijk zijn, als je naar Ibiza gaat om de vakantie door te brengen, mag je ook best wel een goedkope koffers kopen!